Ja, het bezoek mag ook eindelijk knuffelen met Anu!

En ja, Anu heeft ook de 4 kilo-grens gekraakt! Ze woog 4.080 gram.

Ook eet ze kleine brokjes al heel goed.

Voor woensdag stond het ontwormen op het programma, net als twee weken geleden.

Gelukkig gaat dit hartstikke goed.

Zaterdag stonden Nirvana en Bas alweer op tijd voor de deur. Bas doet het puppysitten bij Anu, als Nirvana, Patrick en ik bij de Dierenbescherming bezig zijn.

Bas heeft er natuurlijk goed gebruik van gemaakt dat hij Anu nu mag knuffelen. En Nirvana heeft het dubbel en dik ingehaald na ons vrijwilligerswerk bij de Dierenbescherming.

Afgelopen zondag was voor alle honden een feest want toen is de familie Van de Velde weer op bezoek geweest. Martin, Miranda, Raven en Hailey hadden lekkers voor de drie grote honden meegenomen en Hailey had een beertje meegenomen dat ze speciaal voor Anu had uitgezocht. Het lekkers viel bij de grote honden goed in de smaak. En Anu, die is helemaal verzot op het beertje dat Hailey heeft uitgezocht. Raven heeft vooral veel pret buiten gehad met Vanni, Nita en Shiro. En Hailey was niet weg te slaan bij Anu. Maar papa en mama waren ook helemaal verliefd op Anu.

Maandag had ik wat brokjes verstopt in de snuffelmat, nou dit vindt ze nu al een heel leuk spelletje.

Daar het in het Zuiden van het land nog lekker warm was, heeft Anu deze week het puppy-badje mogen inwijden. Samen met haar mama Vanni.