Samen met Vanni hopen we in het voorjaar van 2023 het derde nestje met Vanni te krijgen. Wie de papa gaat worden is nog niet bekend.

De pupjes van Vanni zullen in huis opgroeien en ook in huis blijven totdat ze ons huis zullen verlaten. Wij zullen de pupjes met diverse dingen kennis laten maken. We kunnen het zo gek niet bedenken, maar bijvoorbeeld ballonnen, diverse speeltjes, de zusjes Anu en Bonny, diverse geluiden van bijvoorbeeld stofzuiger, radio, TV. Maar ook buiten, het wennen aan een halsbandje, het riempje enz…
Vanaf de leeftijd van ongeveer 4 weken is ook het bezoek van harte welkom! En dit vinden wij natuurlijk super! Des te meer mensen op bezoek komen, des te meer indrukken zullen de pupjes op doen. Natuurlijk wel onder beleid. Ook zullen we ze dan laten kennismaken met ritjes in de auto.
Maar ook zullen we, zodra ze de eerste inenting hebben gehad, diverse ontmoetingen buitenshuis met ze doen. En gelukkig hebben we vlak in de buurt een heel kleinschalige kinderboerderij, waar honden welkom zijn. En ook is er in de buurt een Dierenshop waar we van harte welkom zijn! Oh jeetje, dan zullen ze vast héél véél lekkers ruiken.
Ook zullen we individueel vanaf ongeveer vier weken diverse testjes met de pupjes doen om zo de voortgang van de kleine huppies te zien. En ook dat we zo in overleg met de toekomstige eigenaren kunnen zien welke pup bij hen het beste past, dit zal met ongeveer 7 weken zijn.
We verkopen geen pup aan mensen die de hond alleen maar buiten in een kennel of anders willen houden. En ook verkopen wij geen pup aan mensen die de hond niet voldoende uitdaging kunnen of willen geven.
Een oudduitse herder is een hond die getriggerd moet worden, waar dus mee gewerkt moet worden. Dit hoeft niet persé pakwerk of IPO speuren te zijn. Dit kan op zoveel andere manieren, zoals b.v. detectie, praktijkspeuren, Ralley-O. Als je maar bezig bent met je hond!

Bij interesse in een pup van Vanni en ??? kunnen jullie contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@akyrasheaven.nl