18 mei 2022

Vandaag kwamen eerst Nicole en een vriendin en Sjef jr de puppies bezoeken. Sjefke gaat morgen zijn vriendin in New York bezoeken. Daarom wilde hij van tevoren nog graag even zijn favo puppie knuffelen. En hij heeft nog snel een filmpje gemaakt zodat zij ook live kan meegenieten van de puppies.

In de middag zijn de ouders van Patrick, Roos en Harrieke, op bezoek geweest. Ook zij hebben genoten van de pups!

En ’s avonds is Annie nog op bezoek geweest, ze was helemaal verliefd.

19 mei 2022

Vandaag is er weinig spectaculairs gebeurd. Natuurlijk veel geknuffeld en geobserveerd. Want ze mogen nu ook twee aan twee in de woonkamer rond sjezen. Dat vinden ze geweldig!

Ik heb geprobeerd ze te laten zien dat ze met een handdoek plasjes kunnen opruimen. Echter het resultaat is toch wat anders geworden 😉

20 mei 2022

Het werd tijd voor weer wat testjes met de puppies. En ik mag wel zeggen dat de resultaten bij sommige pups toch wel wat verrassend waren. Maar deze houden we nog even voor onszelf.

Voor Anu vanavond even wat quality time met mij, de detectieles in Maastricht. En wat deed ze het mooi, vooral toen de boxen in de ruimte werden gezet.

21 mei 2022

Auktje, Jan, Deavy en Shadow hebben een lang weekend weg geboekt in Limburg, vlak bij ons in de buurt. Vandaag hebben Auktje en Shadow een bezoekje gebracht aan de Paashaasjes

Robin, Aline, Nikki en Djessie lieten zich dit natuurlijk niet ontgaan. Net als Dorianne en Fred. En groot gelijk hebben ze. Auktje en Dorianne hebben vele vele vele foto’s gemaakt. Maar vooral bijzonder zullen de foto’s zijn met Shadow en zijn pupjes. Komende maandag zal Auktje haar foto’s naar mij mailen. Die van Dorianne kan ik vanavond al bekijken, maar dat zullen er dus heel veel zijn. Daarom zal ik van het bezoek van Shadow aan zijn puppies een  bericht maken onder het kopje Belevenissen.

22 mei 2022

Rond de middag kreeg ik een berichtje van Nicole en Sjef, of ze even mochten komen knuffelen. Ja tuurlijk mag dat. Dacht ik dat ze kwamen om mij te knuffelen…. Helaas, ze kwamen om de puppies te knuffelen 😉

Vanmiddag zijn Scott en ook Bianca nog komen puppies knuffelen. Zij hadden het geluk dat de puppies vandaag buiten voor de eerste keer ook het gras op mochten. Die extra handen konden we goed gebruiken. En niet alleen de puppies hebben pret gehad, Anu ook! Wat doet ze het goed met de puppies! Ze duwt de puppies om en gaat er dan zelf ook bij liggen. Of ze brengt ze de bal om samen te spelen. Maar ja Anu, deze is nog een beetje te groot voor de pupjes. Ook zijn er een paar echte Duitsers bij.

Daarna hebben de puppies lekker kunnen bijkomen.

In de vroege avond zijn Ellen, Tom, Lita, Nona en Briek op bezoek geweest. Zij waren alweer twee weken geleden op bezoek geweest. Zij hadden dan ook zoiets van, wat zijn ze gegroeid! Ook zij mochten genieten van de puppies in de tuin.

23 mei 2022

Omdat Heidi, Johan en Lizzy het afgelopen weekend niet konden komen, zijn Johan en Lizzy vanavond nog even geweest. Tuurlijk moesten alle puppies geknuffeld worden vond Lizzy. En alle puppies kregen ook een speeltje van Lizzy toen ze aan het slapen waren. Ook de om-de-hoek buurvrouw Mieke kwam weer een kijkje nemen. Mieke komt met regelmaat even kijken hoe de puppies het doen. Ze is versteld van de kleine wondertjes.

En wat ik vooral heel leuk vind, is dat Mieke haar angst voor herders overwonnen heeft.

24 mei 2022

Vandaag was een rustige dag voor de puppies, de andere honden en ook voor Patrick en mij. In de middag kwam Scarlett nog puppies knuffelen. De puppies vonden de Micky Mouse schoenen van Scarlett wel heel interessant!

In de vroege avond hebben we de puppies meegenomen voor een klein ritje in de auto. Per drie puppies zijn we even een blokje om gegaan. Mama Vanni heeft na terugkomst van de puppies even goed gecheckt of er nog alles op en aan zit.

Het was ook wel een beetje een droevige dag voor mij. Vandaag zou Nita, Nieteke, Nieteprietje, mijn grote vriendin, steun en toeverlaat 11 jaartjes zijn geworden… Helaas heeft dit niet zo mogen zijn… Nietje, proficiat met je verjaardag, waar je ook bent.