4 mei 2022

Tja, wat moet ik zeggen…. Het puppymelk-avontuur van vandaag was heerlijk! Mooi om te zien dat elk pupje hier anders mee om is gegaan. Sommige hebben we even moeten helpen om te laten zien wat ze met de melk moesten doen. We hebben hun poetekes in de melk gezet. En toen ze het in de gaten hadden, was het hek van de dam J

5 mei 2022

En vandaag??? Vandaag heeft de eerste familie mogen knuffelen met de Paashaasjes van Vanni en Shadow! Pfff, ze zijn nu niet meer alleen van mij… Maar alle Paashaasjes krijgen echt een gouden mandje J

Aline, Robin, Britt, Tess, Nikki en Djessie hebben genoten en wij dus ook. Zo mooi om te zien dat Tess in ene zelf aangaf dat ze toch ook wel met de puppies wilde knuffelen.

Vandaag heeft ook één reutje de 2 kilo-grens gekraakt. Ik heb nu de baby-weegschaal weer in gebruik genomen.

6 mei 2022

Vandaag is oma nog even aan gekomen. Ze moet de kroost van Vanni minstens één keer in de week komen controleren en tuurlijk vooral knuffelen.

De puppies wegen gemiddeld nu dik 2 kilo.

7 mei 2022

Eindelijk konden Heidi, Johan en Lizzy puppies komen knuffelen. Hier hebben ze toch al zo lang naar uitgekeken. Vanni en Boaz hebben wel een heel bijzondere band, Boaz ligt vaak bij of op zijn mama.

8 mei 2022

Vanmorgen zijn Sjef, Nicole en Sjefke de puppies van Vanni en Shadow komen bewonderen. Ze konden al hun knuffels kwijt aan de puppies.

Tussendoor moeten de puppies ook nog even aan de melktap hangen.

Na wat vertraging door files, zijn ook Ellen, Tom, Lita, Nona en Briek uit België gearriveerd. En ook zij hebben genoten van de pupsels. Er werd veel gefotografeerd, gefilmd maar tuurlijk ook geknuffeld.

9 mei 2022

Vanavond kwamen de laatste toekomstige eigenaren op bezoek, Dorianne en Fred. Ze lieten niet lang op zich wachten nadat ik zei: schoenen uit, handen desinfecteren en knuffelen maar!!!

Vandaag zijn de puppies gemiddeld 110 gram gegroeid.

10 mei 2022

Vandaag voor het eerst begonnen met het borstelen van de puppies. Ja, want bij ODH’s met zo’n dikke vacht is het wel heel belangrijk dat je tijdig begint om ze hier aan te laten wennen. Gelukkig had ik ook een goed hulpje die mij de borstel kwam brengen. Ook heb ikzelf weer giga genoten van de puppies. Het zijn toch allemaal kleine wondertjes! Ze veranderen met de dag en niet alleen qua gewicht. Het groeit zó snel allemaal!