27 april 2022

Vandaag is Scott, de zoon van Patrick, op bezoek geweest. Hij heeft ons geholpen met het maken van de portretfoto’s vandaag. Ook hebben we vandaag de nageltjes van de puppies een beetje geknipt. Want die arme Vanni houdt straks geen hele buik meer over…

Mede door het feestgedruis rondom Koningsdag is vandaag de groei ietsje minder geweest, namelijk 62 gram. En oh ja, alle puppies hebben de oogjes nu open!

28 april 2022

En Vanni? Vanni is blij dat ze eindelijk weer buiten de poort mee mag wandelen. De tuin is leuk en aardig, maar is ook maar een tuin. Geen spannende geurtjes meer….

De puppies zijn vandaag gemiddeld met 80 gram gegroeid.

29 april 2022

Vandaag zijn de puppies voor de eerste keer ontwormd. Vonden ze het lekker? Nee, niet echt. Maar ja, dat hoort er ook bij.

Door de ontworming is de gemiddelde groei maar 10 gram geweest.

30 april 2022

Vandaag heeft de grote volksverhuizing, uh de grote puppy-verhuizing plaats gevonden. De werpkist is te klein geworden voor Vanni en haar puppies. En ook zijn er onder de puppies twee die bergen kunnen beklimmen. Ze gebruiken de andere puppies en mama Vanni als opstapje om de werpkist uit te klimmen.

Mijn moeder heeft zich met de puppies bezig gehouden zodat Patrick en ik de werpkist konden afbouwen en de ren voor de puppies in orde konden maken. En wat vond mijn ma dat erg…. Ze heeft genoten van de kroost!

Door de ontworming gisteren is de groei niet zo denderend geweest, namelijk 49 gram. Echter de puppy-volksverhuizing heeft natuurlijk ook voor wat stress gezorgd.

1 mei 2022

Wat groeien de puppies toch snel! Ze beginnen elkaar al in de poten te bijten en ook proberen ze het koppie van de ander in de bek te krijgen. Maar ook bijten ze zichzelf in de poetekes. De tandjes beginnen ook al heel goed door te komen.

2 mei 2022

Vanni maakt ons ’s nachts nog geregeld wakker dat ze moet plassen en/of poepen. Dus ons bedje is nog niet naar boven verhuisd.

En Anu, die houdt samen met haar mama Vanni en grootoom Shiro de wacht bij haar broertjes en zusjes. En wat wil ze toch maar al te graag lekker gaan rollebollen met ze!

De puppies zijn vandaag gemiddeld 74 gram gegroeid.

3 mei 2022

Zodra de melkbar, uh Vanni in de ren is, is het aanvallen geblazen! Arme Vanni heeft het niet altijd makkelijk.

Morgen krijgen de puppies hun eerste melk op een bord. Dat zal een heerlijke troepie worden. We hebben er zin in 😉