11 mei 2022

Een heerlijke knuffeldag met de puppies is ook echt genieten, voor mij tenminste. Maar ik geloof dat de puppies er ook wel van genieten.

Vandaag hebben de puppies voor de eerste keer wat brokjes gekregen. En die vonden ze ook wel heel erg lekker. Maar de melk bij mama is toch nog steeds het lekkerst vinden de puppies!

12 mei 2022

Nadat Dorianne en Fred afgelopen maandag op bezoek zijn geweest, zijn ze vanavond weer geweest. Och, ze wonen ook maar een paar meter bij ons vandaan. En de puppies vonden dit ook wel heel leuk, lekker knuffelen.

13 mei 2022

Vandaag was het weer tijd voor de ontworming. Of ze het leuk vonden, nee écht niet! Maar dat hoort er ook bij. Gelukkig hebben ze nu weer 2 weekjes rust…

De puppies zijn vandaag gemiddeld 160 gram gegroeid.

14 mei 2022

Vandaag zijn de puppies voor het eerst naar buiten geweest. Het was echt een feestje voor ze! Lekker sjezen, genieten van de nieuwe geurtjes.

En Anu die wil zó graag met ze spelen!

Ook zijn ze nog even bij de pedicure geweest, want dat was weer nodig.

De puppies wegen nu gemiddeld dik 3 kilo.

15 mei 2022

Vanmorgen stond de familie uit Wijchen op de stoep. De meiden Britt, Nikki en Djessie hadden geluk, zij mochten als eerste de puppies leren door de tunnel te gaan. En dat deden ze heel goed!

Vanmiddag kwamen Johan, Heidi en Lizzy knuffelen met de puppies.

Al met al was het dus weer een heerlijke dag vandaag. Het weer speelde mee en de puppies zijn weer goed geknuffeld geworden.

16 mei 2022

Vanavond kwamen Dorianne en Fred op bezoek. Ze hadden zoon Rens en vriendin Eva meegenomen. De puppies vonden dit natuurlijk hartstikke leuk, nog meer handen om te knuffelen. En nog meer voeten om aan te knibbelen. Een feestje dus!

17 mei 2022

Vandaag konden de puppies weer naar buiten. Daar waren ze heel blij mee. Een emmer die omkiept en waar ook nog brokjes inzitten is ook wel weer spannend.

Op een gegeven moment was het zelfs zo warm dat ze vanzelf weer naar binnen liepen.