20 april 2022

Vandaag zijn de Paashaasjes van Vanni en Shadow al weer één weekje oud. Wat vliegt de tijd….

Vanmiddag was goed te zien dat de pupjes echt sterker aan het worden zijn. Ze kunnen al eventjes hun koppie optillen. Maar ook is dit te merken met het maken van de portretfoto’s. Nemen jullie een kijkje bij de nieuwe portretfoto’s van vandaag? Deze staan ook op onze pagina bij het B-nestje.

Ook hebben we geprobeerd een groepsfoto te maken en tja, het is ook bij proberen gebleven. Maar desondanks zijn de resultaten toch wel heel geinig geworden vind ikzelf.

Vandaag heeft het tweede reutje de 1-kilo grens gekraakt. Hoeveel zullen het er morgen zijn? Gemiddeld zijn ze vandaag met 62 gram gegroeid.

21 april 2022

De puppies maken steeds meer geluidjes. Er zijn zelfs al puppies bij die al kunnen grommen en ook kleine blafgeluidjes maken. Tuurlijk zijn er ook doetjes die behoorlijk kunnen gillen. En arme Vanni snapt er niks van… En arme Anu, die mist haar mama die nu bijna geen tijd voor haar heeft… Maar gelukkig heeft ze ons nog.

Vandaag heeft het derde reutje de 1-kilo grens gehaald. De andere drie pupjes hikken er wel heel dicht tegen aan.

22 april 2022

Pfff, Vanni heeft goede melk voor de pupsels. Ze wegen nu allemaal over 1 kilo! Het is zo genieten van de Paashaasjes, of moet ik zeggen van de Baashaasjes…?! Of misschien ook wel de Boefjes van Vanni en Shadow?

Als ze aan de melktap van Vanni hangen is het alleen maar een geschmatz van jewelste. Vandaag zijn de puppies gemiddeld met 81 gegroeid.

23 april 2022

Vandaag zijn de pupsels alweer 10 daagjes oud. Wat gaat de tijd toch zó snel…

En allemaal hebben ze hun geboortegewicht meer dan verdubbeld!

EN….. Bij de eerste pup, en dat is een meisje, gaan de oogjes al langzaamaan open!

24 april 2022

Bij steeds meer puppies gaan de oogjes open. En bij één reutje is het gewicht zelfs 2,5 keer zoveel nu dan bij de geboorte. Ik weet niet wat Vanni haar puppies te drinken geeft, maar misschien is het spinazie net als bij Popeye?

Anu en Shiro hebben al een beetje kennis mogen maken met de puppies. Dit mocht ook van Vanni. Liet ze eerst haar tanden nog zien, vindt ze het nu helemaal ok.

Vandaag is mijn moeder ook nog op bezoek geweest. En ja, ook zij heeft genoten van hoe de puppies het nu doen en hoe ze gegroeid zijn.

Vandaag zijn de Paashaasjes gemiddeld met 79 gram gegroeid.

25 april 2022

Vandaag ben ik bijna de hele dag onderweg geweest. En ’s avonds nog met Anu naar de Rally-O training geweest. Vanni heeft dan toch niet zo de rust om bij haar puppies te blijven. Heel duidelijk dus, ik mag gewoon niet te lang wegblijven. Ondanks de goede zorgen van Patrick, Anu en Shiro.

De puppies zijn vandaag wel gemiddeld 66 gram gegroeid.

26 april 2022

Anu en Shiro staan steeds meer te popelen om te mogen snuiven aan de puppies. En dit mogen ze nu ook van Vanni. Als een puppie hard begint te piepen, is Shiro één van de eerste die aan het poortje staat om te mogen kijken wat er aan de hand is! Maar ook grote zus Anu staat er meteen bij. Het is toch super voor de pupsels om zulke geweldige grootoom en zus te mogen hebben!